Meet Peat

Peat Digital is gevestigd in Emmen. We werken met 10 specialisten & diverse freelancers iedere dag aan de online strategie van onze klanten. Of dit nu gebeurt via een social media strategie, door het optimaliseren van het afreken proces in een webshop of door het beter vindbaar maken van een website: door de diverse achtergronden van onze specialisten kunnen wij ondernemers helpen het maximale uit het internet te halen.

Wij zijn een team van online experts en we helpen je graag met groeien. Maak kennis met de knappe koppen van Peat Digital.

Joran-Lars Busscher

Directeur

Carmen Scholten

Projectmanager

Tim Floor

Vormgever & fotograaf

Aniek van Boven

Online marketeer

Muriël Moes

SEA Marketeer

Elisa de Jonge

Stagiair online marketing

Elsemieke Vlas

Junior vormgever

Nikita van der Haak

Social Marketeer

Anouk Spang

Social Marketeer

Bas Horsman

Controller

Onze partners & opdrachtgevers

Bij Peat zijn we trots op wat we doen, voor wie we dit doen & welke fantastische partners ons hier bij helpen. Samen voor het beste resultaat kan niet in je eentje!

Onze batcave

Wat zou batman zijn zonder zijn speeltjes & batcave? Geen idee, een vleermuis. Goed, we dwalen af. Peat is gevestigd aan de kapitein nemostraat 20 te Emmen. Hier hebben we niet alleen ons kantoor, maar ook onze prachtige bar & nog veel meer!

Word een Peat

Klaar om aan de slag te gaan bij het gaafste reclamebureau van Drenthe? Mooi, wij zaten al op je te wachten namelijk. Aarzel niet en stuur je sollicitatie in. Wellicht zit je aanstaande vrijdag dan wel in onze mooie bar te proosten!