Meet Peat

Peat Digital is gevestigd in Emmen. We werken met 12 specialisten & diverse freelancers iedere dag aan de online strategie van onze klanten. Of dit nu gebeurt via een social media strategie, door het optimaliseren van het afreken proces in een webshop of door het beter vindbaar maken van een website: door de diverse achtergronden van onze specialisten kunnen wij ondernemers helpen het maximale uit het internet te halen.

Zin om nog meer tekst te verslinden en om te ontdekken wat ons bedrijf maakt tot wie we zijn, waar we voor staan en wat ons sterk (en zwak) maakt? Lees onze missie & visie.

Wij zijn een team van online experts en we helpen je graag met groeien. Maak kennis met de knappe koppen van Peat Digital.

Joran-Lars Busscher

Directeur

Aida Balalic

Strateeg

Mirthe Dijkema

Strateeg

Jordin Trip

Online Marketeer

Leon Colijn

SEO specialist

Kirsten Louwes

Administratie

Nick Schonewille

Online Marketeer

Elsemieke Vlas

Vormgever

Anouk Spang

Online Marketeer

Darya Baban

Junior online marketeer

Quinty de Pon

Junior online marketeer

Onze partners & opdrachtgevers

Bij Peat zijn we trots op wat we doen, voor wie we dit doen & welke fantastische partners ons hier bij helpen. Samen voor het beste resultaat kan niet in je eentje!

Zwetser

Onze batcave

Wat zou batman zijn zonder zijn speeltjes & batcave? Geen idee, een vleermuis. Goed, we dwalen af. Peat is gevestigd aan de kapitein nemostraat 20 te Emmen. Hier hebben we niet alleen ons kantoor, maar ook onze prachtige bar & nog veel meer!

Word een Peat

Klaar om aan de slag te gaan bij het gaafste reclamebureau van Drenthe? Mooi, wij zaten al op je te wachten namelijk. Aarzel niet en stuur je sollicitatie in. Wellicht zit je aanstaande vrijdag dan wel in onze mooie bar te proosten!