Wij zijn Peat Digital

Jouw partner voor

online succes

Peat Digital helpt jou te focussen op je bedrijfsprocessen, terwijl we het internet als sales kanaal inzetten.

Dit is teamwork

Wie is

Peat Digital

Peat Digital is gevestigd in Emmen. We werken met 7 specialisten iedere dag aan de online strategie van onze klanten. Of dit nu gebeurt via een social media strategie, door het optimaliseren van het afreken proces in een webshop of door het beter vindbaar maken van een website: door de diverse achtergronden van onze specialisten kunnen wij ondernemers helpen het maximale uit het internet te halen.

Wij zijn een team van online experts en we helpen je graag met groeien. Maak kennis met de knappe koppen van Peat Digital.

Joran Lars Busscher Eigenaar & Marketing Strateeg
Job Jansen Senior SEO Specialist
Jens van het Hof Online Marketeer
Bas Horsman Financial Controller
Anne van der Wal Online Marketeer
Carmen Scholten Sales Manager

Ook online scoren?

Klaar voor de start? Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Joran-Lars Eigenaar 0591 - 23 00 25

Deze bedrijven gingen je voor

Een greep uit de bedrijven die wij helpen op weg naar online succes.

Koenen Bouw
FC Emmen
Tilmar Bouwspecials
Joldersma Wonen
123-Kaminofen
Restaurant De Kamer
Restaurant De Drommedaar
Bakker Media Groep
InDiv Solutions

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!

Alberdine Kin-Heuvelman

Koenen Bouw
star star star star star

Duidelijke communicatie, helder plan van aanpak, denken mee in ons belang, doen wat ze zeggen, bij vragen en/of problemen komen ze erg snel met antwoorden en oplossingen en goed bereikbaar! Tevreden met de aanpak en de tot nu toe behaalde resultaten.

Guido Hansman

Hansman Fotografeert
star star star star star

Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop als je iets wilt voor elkaar wilt hebben op het gebied van digitale marketing. Ik kan het iedereen aanraden die beter gevonden wil worden, en de juiste klanten wil ontmoeten.

Hans Jansen

Tilmar BV
star star star star star

Blij met Joran-Lars; een pientere snelle gast. Hij luistert goed en weet dat prima te vertalen naar de juiste online acties. Top!