Online succes met Peat Digital

Online marketing in Groningen

In deze digitale tijd is online marketing iets dat je als bedrijf serieus neemt. Hoe zorg je ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten? Hoe haal je het hoogste rendement uit je website? Wij stellen ons graag aan je voor: wij zijn Peat Digital. Als online marketingbureau uit Drenthe helpen wij talloze ondernemers in de regio Groningen met hun online marketing. Hoe? Met onze Peat Digital methode.

Online succes in Groningen

Peat Digital staat voor…

Duidelijkheid

Om te beginnen houden wij van duidelijkheid. Daarom houden wij online marketing duidelijk voor onze klanten. Geen mooie praatjes, maar transparantie en goede resultaten. Drentse nuchterheid werkt, ook in Groningen!

Korte lijnen

Wij snappen dat je als ondernemer snel moet kunnen schakelen. Dan wil je niet als een nummer behandeld worden. Daarom staan wij onze klanten altijd direct te woord. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, zodat je altijd kunt aangeven wat je wensen zijn.

Lokale expertise

Als marketingbureau in de regio zijn wij bekend met de markt de provincie Groningen. Dat betekent dat wij precies weten welke wegen leiden tot online succes voor jouw bedrijf.

Prestatiegericht

Wij krijgen echt een kick van goede resultaten. Jouw groei is ons uithangbord. Daarom werken wij keihard om jouw bedrijf in de regio Groningen te laten groeien. Wij doen graag een stapje extra voor onze klanten.

Online marketing partner in Groningen & omgeving

Peat Digital in een notendop

Sommigen kunnen goed voetballen. Anderen zijn goed in muziek. Peat Digital is goed in online marketing. Lees hieronder wat onze online marketing inhoudt.

SEO

Trek meer bezoekers naar je website door zoekmachineoptimalisatie (SEO). Wij zorgen dat jouw website beter gevonden wordt door mensen in Groningen en ver daarbuiten.

SEA

Geef je omzet een boost met advertenties in zoekmachines (SEA). Wij brengen jouw product onder de aandacht bij je doelgroep met prachtige advertenties en goede landingspagina’s.

Social Media

Blijf top of mind bij je doelgroep dankzij een slim gebruik van social media. Of het nu via Facebook, Instagram of LinkedIn is, wij zorgen ervoor dat je doelgroep van je hoort.

CRO

Hoe verander je een bezoeker van je site in een betalende klant? Laat dat aan ons over. Wij optimaliseren je site zodat je meer conversies en dus omzet genereert.

De koffie staat klaar! Is Emmen een beetje te ver voor je? Geen probleem. We kunnen altijd bellen, digitaal afspreken of elkaar ergens anders ontmoeten. Laat gerust een bericht voor ons achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Jouw bedrijf in Groningen laten groeien?
Job Jansen Senior SEO Specialist +31 6 12 34 56 78
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wouter van Liere

De Drommedaar
star star star star star

Volgens mij was De Drommedaar één van de eerste klanten van Peat Digital en dat zijn we nog steeds. Wellicht zegt dat al genoeg.
De samenwerking begon in een zeer onstuimige periode namelijk tijdens corona en dat was voor ons als horecabedrijf niet de meest makkelijke.

Waar het begon met het verzorgen van de social media campagnes is de samenwerking verder gegroeid en verzorgt Peat Digital inmiddels alle online marketing van social media tot en met SEA.Sinds de samenwerking hebben we meetbaar meer reserveringen via Google en andere online platforms. En zijn we online veel beter vindbaar.

De samenwerking met het team van Peat Digital verloopt goed: er wordt goed gecommuniceerd, er is creativiteit voldoende aanwezig en het team voelt ons bedrijf goed aan!

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.