Search Engine Advertising (SEA)

Peat eist de aandacht voor je op!

SEA is de snelste manier om jouw product of dienst bij een grote groep mensen onder de aandacht te brengen. We leggen graag uit wat Peat Digital hierin voor je kan betekenen.

Wat is SEA?

SEA staat voor betaald adverteren in zoekmachines (Search Engine Advertising). Je ‘koopt’ bepaalde zoekwoorden die voor jouw dienst of jouw product belangrijk zijn. Daarmee kun je heel specifiek een doelgroep targeten. Als een potentiële klant die zoekwoorden gebruikt, komt jouw advertentie in beeld boven alle andere zoekresultaten. Iedere keer dat iemand op jouw advertentie klikt en naar jouw website gaat, betaal je het afgesproken bedrag.

SEA volgens Peat

Natuurlijk wil je het hoogste rendement halen uit je reclamebudget. Daarom is het belangrijk om niet lukraak zoekwoorden te kopen en te beginnen met SEA. Peat Digital stippelt het hele traject nauwkeurig voor je uit, zodat je zeker weet dat je advertenties de juiste doelgroep bereiken én het optimale resultaat behalen. We leggen je graag wat meer uit over onze aanpak: SEA volgens Peat.

Zoekwoordenonderzoek

Op basis van je bestaande website en je producten/diensten, doen we een grondig zoekwoordenonderzoek. Wat zijn de zoekopdrachten die jouw potentiële klanten gebruiken als ze googelen? Hiervan maken we een analyse. Wij gaan voor je op zoek naar trends in zoekwoorden, bijvoorbeeld aan de hand van Google Trends. Dankzij dit zoekwoordenonderzoek krijgen we een goed beeld van de zoekwoorden waar jij het beste op kunt adverteren.

Landingspagina’s

Een landingspagina is de webpagina op jouw site waar jouw klant op binnenkomt of ‘landt’ nadat hij op Google of een andere zoekmachine gezocht heeft. Natuurlijk wil je graag dat deze bezoeker daar precies vindt wat hij zoekt. Daarom wil je dat deze pagina perfect aansluit bij zijn zoekopdracht en de bezoeker overtuigt om bijvoorbeeld je product te kopen. Wij richten deze landingspagina’s voor je in zodat de mensen die op je site terechtkomen, ook echt waarde voor je krijgen.

Google Ads

Iemand zoekt een product op internet. Jouw product. Hoe moet de advertentie eruitzien? De advertentie moet precies die informatie bevatten die nodig is om deze persoon te overtuigen daarop te klikken. Peat Digital zorgt ervoor dat jouw advertenties in Google Ads worden opgemaakt zodat ze voor jou kunnen verkopen.

Tracking

Welke advertenties, producten en landingspagina’s zijn succesvol? Wat leidt tot de meeste conversies? Meten is weten. Dat geldt ook voor een goede SEA-aanpak. Daarom regelen we tracking in om conversies bij te houden. Dankzij deze tracking maken we inzichtelijk welke Google Ads-campagnes het beste werken. Dat is niet alleen leuk om te weten: het geeft ons en jou als ondernemer belangrijke informatie over waar meer winst te behalen is. Peat zit er bovenop!

 

Budget-kalibratie

Zoals eerder gezegd wil je het optimale rendement uit je reclamebudget halen. Daarom blijven wij zoeken naar manieren om je budget nog beter in te zetten. Dat betekent dat we met je budget schuiven om het beste resultaat te kunnen realiseren. Sommige zoekwoorden zijn namelijk duurder dan andere. Met welke zoekwoorden en advertenties heb je de beste investering/opbrengst-ratio? Wij houden het voor je in de gaten!

Peat in repeat

Niets is zo dynamisch en veranderlijk als het internet. Trends komen en gaan, behoeften van mensen veranderen, het algoritme van zoekmachines verandert. Dat betekent dat de SEA-aanpak van een bedrijf ook steeds kritisch bekeken moet worden. Daarom blijven wij stap 1-5 systematisch herhalen om het beste resultaat te blijven behalen voor jouw onderneming. Wat dat betreft zijn wij een Peatje precies!

Klaar voor de start? Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Carmen Sales Manager 0591 23 00 25

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!