Waar we voor staan

Duidelijkheid

Om te beginnen houden wij van duidelijkheid. Daarom houden wij online marketing duidelijk voor onze klanten. Geen mooie praatjes, maar transparantie en goede resultaten. Drentse nuchterheid!

Lokale expertise

Als marketingbureau in de regio zijn wij bekend met de markt in Hoogeveen en omstreken. Dat betekent dat wij precies weten welke wegen leiden tot online succes voor jouw bedrijf.

Korte lijnen

Wij snappen dat je als ondernemer snel moet kunnen schakelen. Dan wil je niet als een nummer behandeld worden. Daarom staan wij onze klanten altijd direct te woord. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, zodat je altijd kunt aangeven wat je wensen zijn. 

Prestatiegerichtheid

Wij krijgen echt een kick van goede resultaten. Jouw groei is ons uithangbord. Daarom werken wij keihard om jouw bedrijf in Hoogeveen of daarbuiten te laten groeien. Wij doen graag een stapje extra voor onze klanten.

Wat we doen

Conversie optimalisatie

Bezoekers zijn top, klanten zijn beter! Zet de bezoekers van je website om in betalende klanten doormiddel van slimme optimalisaties. Door onze kennis van webdesign, psychologie u0026 SEO te combineren zorgen wij voor meer conversies.

Zoekmachine optimalisatie

Breng jouw website organisch naar een breder publiek u0026 bereik meer klanten doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij zetten jouw organisatie online in zijn kracht doormiddel van (technische) SEO, content u0026 meer.

Zoekmachine adverteren

Breng jouw website betaald naar een breder publiek u0026 bereik meer klanten dooriddel van zoekmachine advertenties (SEA). Betaald bovenaan de pagina, een strakke Goole Shopping campagne en direct gevonden worden op een competitief zoekwoord: we helpen je verder.

Social media marketing

Zichtbaar op social media u0026 aantoonbaar meer omzet behalen? We helpen je verder op het gebied van social media beheer of social media advertising. Dor dit te combineren met eigen beeldmateriaal u0026 design weet je zeker dat het klopt bij jouw bedrijf!

Branding

De kracht van jouw bedrijf zit in je product of dienst. Je logo, huisstijl u0026 alles hier omheen moet dit ondersteunen. Vanuit die gedachten helpen we je via ons zusterbedrijf Studio Impaqt aan de perfecte identiteit, online u0026 offline.

Foto u0026 video

Essentieel om online goed voor de dag te komen. Niet alleen op je website, maar ook op je social media kanalen. We kunnen je hiermee, in samenwerking met fantastische partners, helpen.

Contact

Ook online scoren?

We adviseren je graag in een vrijblijvend gesprek.

Vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen we contact met je op. Vervolgens nemen we samen jouw online strategie onder de loep. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.