Indu Group: Three. Two. One. Ignition!

Klant:

Indu Group

Dienst:

SEO

Three: het idee

Hugo Rave heeft een passie: een passie voor techniek. Hij studeerde zelf ooit werktuigbouwkunde en werkte in de techniek. Maar hij had ook interesse voor het bedrijfsleven. Waarom deze interesses niet combineren in een uitzendbureau voor de technieksector? Daarmee was Indu Group B.V. geboren. In no time had Hugo grote groepen jongeren aan het werk in de techniek. Wat maakt Indu Group zo goed? Kennis van de markt, voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Indu Group kende dan ook een vliegende start.

Two: een website

Een goede website essentieel om jezelf als bedrijf te presenteren. Daarom ging Hugo in gesprek met Webba voor de website en Peat Digital voor de content. In overleg werd er een plan gemaakt en een design uitgewerkt dat past bij de doelgroep en de bedrijfsmissie. Indu Group is primair voor jonge aanpakkers en voor bedrijven die goed technisch personeel zoeken. De site moest er dus fris en flitsend uitzien, en zeer gebruiksvriendelijk zijn voor de verschillende doelgroepen. Benieuwd naar het resultaat?

One: topteksten

Hugo vond het belangrijk dat zijn verhaal en missie perfect op de site naar voren zou komen. De tekst moest geschikt zijn voor al zijn doelgroepen. Daar is Peat Digital mee aan de slag gegaan. Naast digitale marketing verzorgt Peat Digital namelijk ook mooie SEO-teksten. Met de verschillende doelgroepen in gedachten zijn teksten geschreven die duidelijk zijn, lekker lezen en precies vertellen wat Hugo wil uitdragen. Hij kreeg mooie inhoudelijke content, afgewisseld met blokken met onderscheidende kenmerken. Je ziet meteen waar Indu Group voor staat. Dat alles dankzij duidelijke en overtuigende teksten.

Ignition!

Nadat vorm en inhoud op een prachtige manier samengekomen waren, was het tijd voor de lancering: op maandag 5 juli 2021 ging de site live. De website is resultaat van een prachtige samenwerking van Indu Group, Webba en Peat Digital. Indu Group is met deze website klaar voor groei in de uitzendbranche.

INDU GROUP: GAAN ALS EEN RAKET!

Wil jij ook gaan als een raket?

Peat Digital is specialist in online marketing. Wij zorgen ervoor dat jij online kunt groeien, dankzij SEO-teksten, Google Ads, Social Media, CROSEA en technische optimalisatie. Benieuw wat Peat voor jou kan doen?