Moi, wij zijn Peat.

Specialisten in online succes.

Peat Digital vertaalt de doelen van jouw bedrijf, online. Door krachtige campagnes van tekst, beeld & geluid op te zetten helpen wij je online scoren. Gespecialiseerd in SEO, SEA, CRO & social media.

Wij zijn Peat Digital

Drentse nuchterheid
in jouw online strategie

Als betrouwbare & lokale partner staan wij voor ons product. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Zo houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten. Contact heb je direct met onze specialisten die je direct kunnen helpen en pro-actief meewerken aan jouw online succes.

Meer bezoekers

Breng jouw website organisch naar een breder publiek & bereik meer klanten doormiddel van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Ontdek SEO

Meer vertoningen

Bereik je doelgroep via zijn kanalen, of dit nu tekst advertenties, Facebook of Display Ads is; wij helpen je verder met het genereren van online bereik.

Ontdek SEA

Meer klanten

Zet de bezoekers van je website om in betalende klanten. Optimaliseer je proces of webshop doormiddel van conversie optimalisatie (CRO).

Ontdek CRO

Ook online scoren?

Klaar voor de start? Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Carmen Sales Manager 0591 - 23 00 25
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.

Robin Schuiling

Blokhut.nl
star star star star star

Sinds Februari werkt Blokhut.nl nauw samen met Peat Digital om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. Het samenwerken met Peat Digital is tot op heden zeer goed bevallen. Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop wat lijdt tot een prettige samenwerking.

Wij geven jouw
website een boost