Door effectieve SEO een verdrievoudiging in leads

Klant:

Groenmaat Hoveniers

Dienst:

SEO

Over Groenmaat Hoveniers

Groenmaat Hoveniers, gevestigd in Emmen, is een vooraanstaand hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Met een sterke passie voor groen en een toewijding aan kwaliteit, biedt Groenmaat een uitgebreid scala aan diensten, waaronder tuinontwerp, beplanting, gazon onderhoud en bestrating.

SEO-Strategie voor Groenmaat Hoveniers

Peat Digital ondersteunt Groenmaat Hoveniers bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en het genereren van meer relevante leads via een doordachte SEO- strategie. Het hart van onze strategie was gericht op het creĆ«ren van gerichte en lokale content. Door gebruik te maken van specifieke lokale zoekwoorden en het aanbieden van waardevolle informatie over de diensten van Groenmaat, hebben we nieuwe landing paginaā€™s ontwikkeld die zich elk richtten op een unieke niche binnen de hoveniersbranche.

Daarnaast hebben we uitgebreide on-page optimalisaties uitgevoerd, zoals het optimaliseren van meta-tags, headers en de algehele gebruikerservaring van de website. Off-page optimalisaties hebben ook bijgedragen aan het versterken van de organische resultaten.

Groenmaat Hoveniers is precies een klant die bij ons past. Lokaal, typisch Drents, geen poespas en halve verhalen. Daardoor is onze samenwerking met John en Joyce laagdrempelig, direct en gericht op effectiviteit. Een fijne manier van schakelen!

Naast onze SEO werkzaamheden hebben we gedurende de samenwerking ook fotografie, design, advertenties en nog veel meer voor Groenmaat mogen verzorgen.

Resultaten van de SEO-Strategie

Onze strategie was het schrijven en optimaliseren van gerichte en lokale content. Het resultaat is dan ook geen significante toename van het totale aantal bezoekers op de website van Groenmaat, maar wel een grote verbetering in de kwaliteit van het verkeer.

Binnen enkele maanden verdrievoudigde het aantal organische aanvragen voor hun diensten. De bezoekers die de website bezochten, waren relevanter en meer geneigd om over te gaan tot een conversie, wat leidde tot een effectievere leadgeneratie voor Groenmaat.

Deze strategie heeft Groenmaat geholpen om een sterke positie te verwerven in lokale zoekresultaten, met meer relevante bezoekers die actief op zoek waren naar hoveniersdiensten in de regio Emmen.

Meer weten?

Ben je een lokaal bedrijf dat op zoek is naar manieren om meer relevante leads te genereren via gerichte SEO-strategieƫn? Neem vandaag nog contact op met Peat Digitalvoor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met onze op maat gemaakte online marketingstrategieƫn.

Neem contact op met Peat Digital