Online marketing voor makelaars

Dat is waar we goed
in zijn

Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Daarmee houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten. Contact heeft u direct met onze specialisten die je direct kunnen helpen en pro-actief meewerken aan het online succes van uw makelaardij. Onderscheid u zich in het verkopen van huizen met grote winst? Of blinkt u juist uit in het verkopen aan starters in de regio? Wellicht bent u de beste in het verkopen van moeilijke projecten. Dát zou zich in alle aspecten van uw marketingstrategie moeten uitstralen! Hoe u dat kunt doen, leggen we graag uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Wij zien mogelijkheden voor u als makelaar wanneer het gaat om uw online marketingstrategie. Wist u dat u met de juiste SEO aanpak kunt besparen op Google Advertentie kosten? Of dat u online marketing ook kunt gebruiken om de verkopende partij te bereiken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Carmen Scholten Sales manager 0591 - 230025
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met de juiste online marketingstrategie voor uw makelaardij kunt u het onderscheid maken.

Wist u dat?

  • U Google campagnes kunt gebruiken voor meer merkbekendheid? Op deze manier bereikt u zowel verkopende als aankopende partijen.
  • Online marketing gebruikt kan worden voor meer verkeer naar uw online maar ook naar uw kantoor?
  • Het optimaliseren van uw website en SEO, kostenbesparend werken?
  • U met de juiste aanpak, uw investeringen zo weer terug heeft verdiend?

Bent u niet zeker van de juiste aanpak voor uw makelaardij? Wij denken natuurlijk graag mee met het inzetten van de juiste marketing tools zodat u tijd én geld bespaart!

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.

Robin Schuiling

Blokhut.nl
star star star star star

Sinds Februari werkt Blokhut.nl nauw samen met Peat Digital om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. Het samenwerken met Peat Digital is tot op heden zeer goed bevallen. Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop wat lijdt tot een prettige samenwerking.

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!

Ook online scoren?

Klaar voor de start? Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Carmen Sales manager 0591 - 23 00 25
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij geven jouw

website een boost