Online marketing voor makelaars

Dat is waar we goed
in zijn

Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Daarmee houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten. Contact heeft u direct met onze specialisten die je direct kunnen helpen en pro-actief meewerken aan het online succes van uw makelaardij. Onderscheid u zich in het verkopen van huizen met grote winst? Of blinkt u juist uit in het verkopen aan starters in de regio? Wellicht bent u de beste in het verkopen van moeilijke projecten. Dát zou zich in alle aspecten van uw marketingstrategie moeten uitstralen! Hoe u dat kunt doen, leggen we graag uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Wij zien mogelijkheden voor u als makelaar wanneer het gaat om uw online marketingstrategie. Wist u dat u met de juiste SEO aanpak kunt besparen op Google Advertentie kosten? Of dat u online marketing ook kunt gebruiken om de verkopende partij te bereiken?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Carmen Scholten Sales manager 0591 - 230025
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met de juiste online marketingstrategie voor uw makelaardij kunt u het onderscheid maken.

Wist u dat?

  • U Google campagnes kunt gebruiken voor meer merkbekendheid? Op deze manier bereikt u zowel verkopende als aankopende partijen.
  • Online marketing gebruikt kan worden voor meer verkeer naar uw online maar ook naar uw kantoor?
  • Het optimaliseren van uw website en SEO, kostenbesparend werken?
  • U met de juiste aanpak, uw investeringen zo weer terug heeft verdiend?

Bent u niet zeker van de juiste aanpak voor uw makelaardij? Wij denken natuurlijk graag mee met het inzetten van de juiste marketing tools zodat u tijd én geld bespaart!

Wouter van Liere

De Drommedaar
star star star star star

Volgens mij was De Drommedaar één van de eerste klanten van Peat Digital en dat zijn we nog steeds. Wellicht zegt dat al genoeg.
De samenwerking begon in een zeer onstuimige periode namelijk tijdens corona en dat was voor ons als horecabedrijf niet de meest makkelijke.

Waar het begon met het verzorgen van de social media campagnes is de samenwerking verder gegroeid en verzorgt Peat Digital inmiddels alle online marketing van social media tot en met SEA.Sinds de samenwerking hebben we meetbaar meer reserveringen via Google en andere online platforms. En zijn we online veel beter vindbaar.

De samenwerking met het team van Peat Digital verloopt goed: er wordt goed gecommuniceerd, er is creativiteit voldoende aanwezig en het team voelt ons bedrijf goed aan!

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.

Robin Schuiling

Blokhut.nl
star star star star star

Sinds Februari werkt Blokhut.nl nauw samen met Peat Digital om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. Het samenwerken met Peat Digital is tot op heden zeer goed bevallen. Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop wat lijdt tot een prettige samenwerking.

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Ook online scoren?

Klaar voor de start? Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Carmen Sales manager 0591 - 23 00 25
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij geven jouw

website een boost