Online marketing voor makelaars

Dat is waar we goed
in zijn

Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Daarmee houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten. Contact heeft u direct met onze specialisten die je direct kunnen helpen en pro-actief meewerken aan het online succes van uw makelaardij. Onderscheid u zich in het verkopen van huizen met grote winst? Of blinkt u juist uit in het verkopen aan starters in de regio? Wellicht bent u de beste in het verkopen van moeilijke projecten. Dát zou zich in alle aspecten van uw marketingstrategie moeten uitstralen! Hoe u dat kunt doen, leggen we graag uit.

Met de juiste online marketingstrategie voor uw makelaardij kunt u het onderscheid maken.

Wist u dat?

  • U Google campagnes kunt gebruiken voor meer merkbekendheid? Op deze manier bereikt u zowel verkopende als aankopende partijen.
  • Online marketing gebruikt kan worden voor meer verkeer naar uw online maar ook naar uw kantoor?
  • Het optimaliseren van uw website en SEO, kostenbesparend werken?
  • U met de juiste aanpak, uw investeringen zo weer terug heeft verdiend?

Bent u niet zeker van de juiste aanpak voor uw makelaardij? Wij denken natuurlijk graag mee met het inzetten van de juiste marketing tools zodat u tijd én geld bespaart!

Contact

He’j eem?

Of je even tijd hebt.

Vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen we contact met je op. Vervolgens nemen we samen jouw online strategie onder de loep. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.