Online marketing voor bouwbedrijven

Dat is waar wij goed
in zijn

Een goede basis is het halve werk, dat weet u als geen ander! En dat is net zo bij online marketing. Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Daarmee houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten.

Wist u dat?

  • U Google campagnes kunt gebruiken voor meer merkbekendheid? Op deze manier bereikt simpelweg nieuwe klanten.
  • Online marketing gebruikt kan worden voor meer verkeer naar uw online maar ook naar uw fysieke kantoor?
  • Het optimaliseren van uw website en het toepassen van SEO, kostenbesparend werken?
  • U met de juiste aanpak, uw investeringen zo weer terug heeft verdiend?

Bent u niet zeker van de juiste aanpak voor uw bouwbedrijf? Wij denken natuurlijk graag mee met het inzetten van de juiste marketing tools zodat u tijd én geld bespaart!

Online marketing voor B2B Bouwbedrijven

Als je weet wat je doelgroep is en wat hun interesses zijn moet er een plan komen. Hoe gaan wij er voor zorgen dat je social media kanalen beter zijn dan die van de concurrent. Door gebruik te maken van een social media strategie ben jij er zeker van dat je de juiste koers vaart en kun je blijven monitoren of de weg die jij vaart de juiste weg is. Ook bereik je door je social media strategie je doelgroep op de juiste momenten, met de juiste content.

Online marketing voor bouwbedrijven die zich rechtstreeks tot klanten richten

Wist u dat u met het instellen van simpele gegevens zoals uw bedrijfsprofiel op Google, u meer telefoontjes kunt genereren? Of uw klanten erop kunt attenderen dat u ook andere services levert? Juist daarom is online marketing niet meer weg te denken uit uw onderneming.