Online marketing voor interieurzaken

Dat is waar we goed
in zijn

Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. We houden van korte lijnen, begrijpelijke terminologieën & transparantie. Daarmee houden wij online marketing begrijpelijk en inzichtelijk voor onze klanten. Contact heeft u direct met onze specialisten die je direct kunnen helpen en pro-actief meewerken aan het online succes van uw interieurzaak. Uw klant doet vaak al in de oriënterende fase, online onderzoek. En daar moet u gebruik van maken! Hoe u dat kunt doen, leggen we graag uit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Wij zien mogelijkheden voor u als interieurzaak wanneer het gaat om uw online marketingstrategie. Wist u dat u met de juiste SEO aanpak kunt besparen op Google Advertentie kosten? Of dat u met een goede Google shopping campagne ook merkbekendheid kunt opbouwen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Carmen Scholten Sales manager 0591 - 230025

Zoals Interior Business Online al meldt, zijn steeds meer meubel en interieurzaken zijn bijna elke dag open. Daarmee staat u tijdens uw openingstijden altijd paraat. Maar met een goede website bent u 24/7 in business.

Wist u dat?

  • Klanten die op het punt staan iets aan te schaffen, vaak zoeken op merknaam? Met Google Shopping campagnes kunt u deze mensen niet alleen snel iets verkopen, u kunt deze doelgroep ook gebruiken voor toekomstige campagnes!
  • Online marketing gebruikt kan worden voor meer verkeer naar uw online maar ook fysieke winkel?
  • Het optimaliseren van uw website en SEO, kostenbesparend werken?
  • U met de juiste aanpak uw investeringen zo weer terug heeft verdiend?

Bent u niet zeker van de juiste aanpak voor uw onderneming? Wij denken natuurlijk graag mee met het inzetten van de juiste marketing tools voor uw interieurzaak. Door middel van onze expertise bespaart u tijd én geld!

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!

Alberdine Kin-Heuvelman

Koenen Bouw
star star star star star

Duidelijke communicatie, helder plan van aanpak, denken mee in ons belang, doen wat ze zeggen, bij vragen en/of problemen komen ze erg snel met antwoorden en oplossingen en goed bereikbaar! Tevreden met de aanpak en de tot nu toe behaalde resultaten.

Guido Hansman

Hansman Fotografeert
star star star star star

Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop als je iets wilt voor elkaar wilt hebben op het gebied van digitale marketing. Ik kan het iedereen aanraden die beter gevonden wil worden, en de juiste klanten wil ontmoeten.

Wij geven jouw

website een boost