Detacheren van Marketing Personeel - samen bouwen aan uw bedrijf

Dat is waar we goed
in zijn

Een goede basis is het halve werk, dat weet u als geen ander! En dat is net zo bij online marketing. Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. Zit u in een onzekere branche of wilt u part-time marketing personeel zonder alle risico’s? Dan bent u bij Peat Digital aan het juiste adres.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Wij zien mogelijkheden wanneer het gaat om samenwerken en detacheren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Carmen Scholten Sales manager 0591 - 230025

Marketing personeel via Peat Digital

Detacheren is heel makkelijk gezegd: het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Dat betekent dat u werknemers van andere bedrijven kan inzetten voor uw eigen bedrijf. U leent als het ware personeel. Als u bijvoorbeeld een werknemer nodig hebt voor 16 uur in de maand, dan kunt u iemand, van bijvoorbeeld Peat Digital gebruiken om gericht werk te doen. Zoals online marketing, want dat is niet meer weg te denken uit uw bedrijf.

Joran-Lars Busscher Marketing Strateeg
Jens van het Hof Social Media Expert

Waarom detacheren via Peat Digital?

Het is een makkelijke en snellere manier om een geschikte werknemer te zoeken voor het werk dat bij u blijft liggen wanneer het gaat om online marketing. Online marketeers zijn moeilijk te vinden. Met de detacheringsoplossingen van Peat Digital beschikt u over bekwaam personeel zonder er een lange periode aan vast te zitten. Marketing professionals via Peat Digital kunnen meteen voor u aan de slag.

Waarom zou u personeel van Peat Digital B.V. tijdelijk in dienstverband nemen? Peat Digital is gefocust op online marketing. Wilt u het meeste halen uit uw site, of sociale media? Dan bent u bij Peat op het juiste adres. Waarom personeel in tijdelijk dienstverband nemen terwijl u experts bij u op locatie kan laten werken? Wanneer wij bij u op de vloer kunnen werken, kunnen wij u een nog beter resultaat garanderen. We kunnen snel met uw wensen aan de slag, krijgen meer feeling bij uw bedrijf en kunnen sneller schakelen.

Deze ondernemers gingen u voor:

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!

Alberdine Kin-Heuvelman

Koenen Bouw
star star star star star

Duidelijke communicatie, helder plan van aanpak, denken mee in ons belang, doen wat ze zeggen, bij vragen en/of problemen komen ze erg snel met antwoorden en oplossingen en goed bereikbaar! Tevreden met de aanpak en de tot nu toe behaalde resultaten.

Guido Hansman

Hansman Fotografeert
star star star star star

Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop als je iets wilt voor elkaar wilt hebben op het gebied van digitale marketing. Ik kan het iedereen aanraden die beter gevonden wil worden, en de juiste klanten wil ontmoeten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Wij zien mogelijkheden voor u wanneer het gaat om uw online marketingstrategie. Experts die mee kunnen helpen met online marketing van uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Carmen Scholten Sales manager 0591 - 230025

Wij geven jouw

website een boost