Detacheren van Marketing Personeel

Dat is waar we goed
in zijn

Een goede basis is het halve werk, dat weet u als geen ander! En dat is net zo bij online marketing. Peat Digital is een bedrijf met ervaren marketeers op het gebied van online marketing, gevestigd in Emmen. Als betrouwbare Google partner staan wij voor ons product en daarmee die van u. Zit u in een onzekere branche of wilt u part-time marketing personeel zonder alle risico’s? Dan bent u bij Peat Digital aan het juiste adres.

Marketing personeel via Peat Digital

Detacheren is heel makkelijk gezegd: het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Dat betekent dat u werknemers van andere bedrijven kan inzetten voor uw eigen bedrijf. U leent als het ware personeel. Als u bijvoorbeeld een werknemer nodig hebt voor 16 uur in de maand, dan kunt u iemand, van bijvoorbeeld Peat Digital gebruiken om gericht werk te doen. Zoals online marketing, want dat is niet meer weg te denken uit uw bedrijf.

Waarom detacheren via Peat Digital?

Het is een makkelijke en snellere manier om een geschikte werknemer te zoeken voor het werk dat bij u blijft liggen wanneer het gaat om online marketing. Online marketeers zijn moeilijk te vinden. Met de detacheringsoplossingen van Peat Digital beschikt u over bekwaam personeel zonder er een lange periode aan vast te zitten. Marketing professionals via Peat Digital kunnen meteen voor u aan de slag.

Waarom zou u personeel van Peat Digital B.V. tijdelijk in dienstverband nemen? Peat Digital is gefocust op online marketing. Wilt u het meeste halen uit uw site, of sociale media? Dan bent u bij Peat op het juiste adres. Waarom personeel in tijdelijk dienstverband nemen terwijl u experts bij u op locatie kan laten werken? Wanneer wij bij u op de vloer kunnen werken, kunnen wij u een nog beter resultaat garanderen. We kunnen snel met uw wensen aan de slag, krijgen meer feeling bij uw bedrijf en kunnen sneller schakelen.

Contact

He’j eem?

Of je even tijd hebt.

Vul het contactformulier hiernaast in en dan nemen we contact met je op. Vervolgens nemen we samen jouw online strategie onder de loep. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.