Meer klanten door online groei

Klant:

Hansman Fotografeert

Dienst:

SEA
SEO

Guido Hansman is eigenaar van Hansman Fotografeert uit Emmen. In zijn grote netwerk staat hij bekend als een getalenteerde fotograaf, een fotograaf die meer in huis heeft dan de meeste collega-fotografen. Peat Digital mocht hem ondersteunen bij zijn online propositie & het vergroten van zijn bereik.

Online groeien

Maar net als veel andere vakmensen, stond Hansman Fotografeert voor de vraag: hoe kan ik online groeien? De website www.hansmanfotografeert.nl was in de lucht, maar hoe trek je meer bezoekers naar je site? Het antwoord is: Peat Digital. Sinds februari 2021 doen wij de online marketing van deze vakman.

Aan de slag!

Wij zijn voor Hansman Fotografeert aan de slag gegaan met een aantal punten:

1 .Zoekmachineoptimalisatie (SEO). Betere site-structuur en betere content op basis van relevante zoekwoorden. Heerlijk toch? Een site die lekker leest.

2. Zoekmachineadvertenties (SEA). Advertenties in Google op basis van relevante zoekopdrachten, zodat je altijd bovenaan staat.

3. Techniek. Verbeteringen om de site sneller en soepeler te laten draaien. Een snelle site is een belangrijke rankingfactor.

4. Design. Het oog wil ook wat. We hebben de site net iets frisser en gebruiksvriendelijker gemaakt. Ga maar eens kijken.

Spectaculaire groei

Was er wat te merken van deze aanpassingen? Jazeker! Na twee maanden zagen we een groei van 200% in het aantal bezoekers, waren er 187,9% meer sessies en 115,3% meer paginaweergaven. Daar worden wij blij van bij Peat Digital. Daar doen we het allemaal voor.

Grafiek groei Hansman Fotografeert

Wij willen resultaten zien! En die zien we…

Nieuwe klanten

Het is natuurlijk mooi als er online verbeteringen zijn. Dat er meer bezoekers zijn op www.hansmanfotografeert.nl. Maar het gaat Hansman Fotografeert natuurlijk om meer mensen die hem vinden, omdat hij een geweldige fotograaf is.

Guido: ‘Ik krijg vaker telefoontjes van bedrijven die zeggen dat ik bovenaan stond in Google… Ik heb de afgelopen tijd een paar nieuwe klanten erbij gekregen.’

Peat Digital – Specialisten in online succes

Dit is precies waar wij goed in zijn: onze klanten helpen beter vindbaar te worden en meer uit hun klanten te halen. Kunnen we jou helpen online te groeien? We horen graag van je.