Koenen Bouw timmert aan de digitale weg

Klant:

Dienst:

CRO
Foto & Video
SEA
SEO

Koenen Bouw behoeft in het noorden en oosten van het land geen introductie. Iedereen kent dit mooie bouwbedrijf uit Emmen. Het bedrijf heeft een uitgebreide bouwportefeuille: talloze projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreatie. Helemaal top dus dat Peat Digital dit bouwbedrijf mag helpen aan de digitale weg te timmeren.

Project Wonen in de Delftlanden

Een nieuwe, hippe wijk omgeven door groen en op een steenworpafstand van centrum van Emmen. Op die plek realiseert Koenen Bouw verschillende woningen, van levensloopwoningen tot XXL-gezinswoningen. Een toplocatie, maar hoe breng je dat mooie project bij een breed publiek onder de aandacht?

Online groeien

Een bouwbedrijf als Koenen Bouw is specialist in bouwprojecten. Peat Digital is specialist in online bouwprojecten. Vandaar dat wij een samenwerking met dit mooie bedrijf wel zagen zitten. To the stars and beyond!

Aan de slag!

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Welke digitale gereedschappen hebben wij gebruikt om Koenen Bouw digitaal meer bekendheid te geven?

Social Media

Via Social Media zoals Facebook bereiken we  maandelijks 7000+ mensen met interessante weetjes over het project

Google Ads

Onze advertenties op Google hebben geresulteerd in bijna 1 miljoen vertoningen.

Goede content

Mooie projecten verdienen een mooie omschrijving. Goede teksten informeren potentiële kopers over het aanbod.

Conversieoptimalisatie

Een brochure-aanvraag is een volgende stap naar een aankoop. We hebben alles zo ingeregeld dat een aanvraag nog aantrekkelijker wordt.

Spectaculaire groei

Soms zijn zelf wij overweldigd door het effect van een campagne. Dat was zeker het geval bij Koenen Bouw. Mede dankzij onze posts op Facebook gingen de brochures als warme broodjes over de digitale toonbank. De resultaten logen er niet om! In een notendop:

  • 470% meer online bezoekers
  • Brochure-aanvragen van 30 naar 60 per week
  • 7000+ mensen maandelijks bereikt via Social Media
  • Bijna 1 miljoen vertoningen via display campagnes

Wij blij, iedereen blij

Grafiek groei WonenInDeDelftlanden

Hier worden wij blij van!

Ook Koenen Bouw werd hier blij van. Dit zegt Alberdine Kin-Heuvelman over ons:

Duidelijke communicatie, helder plan van aanpak, denken mee in ons belang, doen wat ze zeggen, bij vragen en/of problemen komen ze erg snel met antwoorden en oplossingen en goed bereikbaar! Tevreden met de aanpak en de tot nu toe behaalde resultaten.

Online schitteren met Peat Digital

Wil jij ook online schitteren? Neem dan contact met ons op. Wij laten je graag weten waar voor jou de kansen liggen om online te groeien.