Van 500 naar 15.000 bezoekers per dag ✓

Klant:

Beste Online Media

Dienst:

SEO

Het verhaal van Jaarkalender.nl

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, je bent de verjaardag van je beste vriend of vriendin vergeten of je wilt graag weten wanneer je kinderen weer vakantie hebben van school. Dan ben je bij Jaarkalender.nl aan het juiste adres. Jaarkalender is namelijk de site wanneer je jouw kalender op orde wilt hebben. Op deze site staat namelijk alle informatie die je nodig hebt over de belangrijkste dagen, weken, maar natuurlijk ook de periodes van het jaar. Ook heb je op jaarkalender.nl de mogelijkheid om je eigen jaarkalender samen te stellen waar jij vervolgens alle vakantiesfeestdagen en natuurlijk de verjaardag van je beste vriend of vriendin in kan opnemen. Zo mis je echt helemaal niets meer.

Aan de slag!

Het is tijd om de handen uit de mouwen te steken. Hoe gaan wij zorgen dat Jaarkalender.nl alle top posities in handen krijgt? Het antwoord op deze vraag is het schrijven van goede content. Mooie websites verdienen een mooi design, maar ook goede teksten zijn  heel erg belangrijk. Wanneer je goede teksten schrijft, gaat Google je steeds meer waarderen. Dit resulteert in betere zoekposities. Daar worden wij dan ook erg blij van. Google blij, wij blij!

Spectaculaire groei

Soms zijn wij zelf overweldigd door het effect van een strategie. Dat was dan ook het geval bij Jaarkalender.nl. Mede dankzij onze content trekken we elke dag meer bezoekers aan en hebben we zelfs het maandelijkse record verbroken. Daar worden wij dan ook heel erg blij van. De resultaten logen er dan ook niet om!

Geen werk zonder honing

Wij houden ervan om resultaten te zien. Helemaal resultaten waar wij zelf ook van gaan juichen. Dat doen we namelijk het liefste. Mede door de content die wij geschreven hebben kreeg de website op sommige dagen zelfs 15.000 bezoekers per dag. Daar mogen we dan ook heel erg trots op zijn. Daar doen we het allemaal voor.