Studio Impaqt uit Emmen neemt branchegenoot Prentwerken over

Emmen 19 oktober 2023 – Studio Impaqt, grafisch reclamebureau uit Emmen gespecialiseerd in huisstijl ontwikkeling, communicatie uitingen, ontwerp & fotografie neemt branchegenoot Prentwerken uit Emmen over. Met de overname bevestigd Studio Impaqt zijn ambities om te groeien in de markt van grafische vormgeving, trekt het nieuw talent & ervaring aan en kan het de klanten van Prentwerken verzekeren van continuïteit, kwaliteit en complementaire dienstverlening.

Over Studio Impaqt

Studio Impaqt, sinds 2022 onderdeel van online marketing bureau Peat Digital B.V. uit Emmen, focust zich op het in beeld brengen van het MKB. Of het nu gaat om social media uitingen die perfect zijn door vertaald vanuit de huisstijl, seizoensgebonden menukaarten voor de horeca, belettering van de bedrijfsbus of fotografie van uitgevoerde werkzaamheden of het bedrijfspand: de kern is het zichtbaar maken van de MKB ondernemer. Met 5 collega’s, waarvan 4 grafisch vormgevers, werkte ze in het verleden al voor EME Aandrijf- en besturingstechniek, AB&C Groep, Bonnie Doon, Restaurant De Drommedaar, Da Paolo en Lunchcafe Sisters.

Door de overname van Prentwerken groeit niet alleen het team van Studio Impaqt,  ook verstevigt het zijn positie op offline communicatie. Voor klanten veranderd er in de praktijk weinig: hun aanspreekpunt Robin de Groot verhuist mee naar de Kapitein Nemostraat 20 te Emmen en zal zich blijven inzetten op grafisch vlak voor de klanten van zowel Impaqt als Prentwerken, waarvan de naam zal komen te vervallen en op zal gaan in Impaqt.

Een prachtig portfolio

Directeur van Studio Impaqt Joran-Lars Busscher: “Prentwerken heeft door de jaren heen een fantastisch portfolio op het gebied van horecacommunicatie opgebouwd. Door dit samen te voegen met het portfolio van Impaqt ontstaat een prachtige kaartenbak aan enthousiaste horeca ondernemers die wij mogen helpen met online en offline uitingen. Je ziet hier een duidelijk specialisme van onze mensen in terug en het is gaaf dat we met deze overname onze krachten kunnen bundelen. Robin is geen onbekende van ons en vloeit prachtig in het team, dus al met al een wijze stap”

Wat verandert er voor de klant?

Robin de Groot verhuist zoals gezegd mee naar de nieuwe organisatie en zal worden bijgestaan door de reeds aanwezige grafische collega’s van Studio Impaqt. Enkel het bezoekadres en financiele gegevens zullen wijzigen, waarover klanten tijdig bericht zullen ontvangen. Dezelfde knappe koppen aan de knoppen, dus, met dezelfde mooie producten als die de jaren ervoor zijn opgeleverd.

Samen Sterker en Innovatiever

Met de overname zet Studio Impaqt vol in op verdere groei en de volgende fase van het bedrijf. Door kennis, ervaring en een mooi portfolio te bundelen met de bestaande krachten bij Impaqt ontstaat een nog mooier bedrijf die one-stop-shop op het gebied van design kan zijn voor het (groot)MKB.

Robin: “De keuze om krachten te bundelen met Studio Impaqt zorgt voor een stabiele fundatie waarin we ons verder kunnen ontwikkelen. Ik kijk uit naar alle mooie en vernieuwende producten die we samen voor onze klanten gaan ontwerpen. Ik ben er klaar voor!”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joran-Lars Busscher
Directeur Studio Impaqt
0591 23 00 10
joran-lars@studioimpaqt.nl

Robin de Groot
Prentwerken
0591 23 00 10
robin@studioimpaqt.nl