Peat Digital neemt Studio Impaqt uit Emmen over

Peat Digital heeft per 1 november 2022 Studio Impaqt uit Emmen overgenomen. Met de overname bevestigd het Emmense marketingbureau nog verder haar ambities om uit te groeien tot een serieuze marketingpartij, die door de overname niet alleen ondernemers online, maar ook offline aan zichtbaarheid kan helpen. Waar Peat Digital zich sinds de oprichting gefocust heeft op online marketing met Drentse nuchterheid, is Studio Impaqt juist gespecialiseerd in grafische vormgeving en zakelijke fotografie. De juiste mix om ondernemers met een nuchtere houding zichtbaar te maken!

Joran-Lars Busscher (Directeur Peat Digital): “Met deze overname kunnen we bestaande klanten nóg meer bieden op het gebied van marketing. Wat vaak een belangrijke overweging is om voor ons te kiezen is onze nuchtere houding en ‘doen wat je zegt, zeggen wat je doet’-mentaliteit. Hierdoor houden we marketing begrijpelijk en resultaatgericht. Precies deze instelling troffen we ook aan bij Studio Impaqt, waardoor na verschillende gezamenlijke projecten de vonk oversloeg”.

Tim Floor (Studio Impaqt) is ook enthousiast: “Wat is ontstaan uit een passie voor grafische vormgeving en fotografie is uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met de ervaring en expertise van Peat Digital kan Studio Impaqt nu nog beter haar klanten bedienen”. Voor de bestaande klanten van Studio Impaqt zal er overigens weinig veranderen. “Tim blijft het gezicht van het bedrijf en hij zal zijn werkzaamheden blijven uitvoeren zoals hij dat altijd deed”, aldus Busscher.

Over Studio Impaqt

Studio Impaqt is een (foto-)grafisch bureau voor het MKB. Het is hét adres voor huisstijlen, drukwerk en logo’s, maar ook voor de fotografische kant van een bedrijf. De perfecte sparringpartner voor een bedrijf om meer zichtbaarheid te creëren.

Over Peat Digital

Peat Digital is in 2020 opgericht als het antwoord op ‘totaalbureaus’ en de Randstad. Marketing begrijpelijk maken voor een ondernemer, ver weg van complexe termen en gericht op resultaat. Het Emmense bureau groeide in twee jaar tijd van twee naar acht werknemers en kan bestaande, maar ook nieuwe klanten, nu niet alleen online marketing ‘met Drentse nuchterheid’ bieden, maar ook adviseren op het gebied van offline communicatie.