Digitale Zaak 2023 subsidie

Krijg tot 50% vergoed (max. € 2500) op SEO en website vernieuwing

De Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie is een geweldige kans voor mkb-ondernemers om hun online marketing en website te verbeteren. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit hoe je de subsidie kunt aanvragen en wat je kunt verwachten tijdens het proces. Aan het einde van dit artikel vind je informatie over hoe je de subsidie kunt gebruiken voor de diensten van Peat Digital, zoals SEO en website vernieuwing.

Stap 1: Controleer of je in aanmerking komt

Voordat je begint met het aanvraagproces, is het belangrijk om te controleren of je bedrijf in aanmerking komt voor de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie. Je bedrijf moet:

– Maximaal 50 werknemers hebben

– Een jaaromzet van maximaal €10 miljoen hebben

– Nog niet eerder de Mijn Digitale Zaak subsidie hebben ontvangen

Stap 2: Vul de digitaliseringsscan in

Ga naar mijndigitalezaak.nl en vul de digitaliseringsscan van de KVK in. Deze vragenlijst helpt je inzicht te krijgen in de digitale behoeften van je bedrijf en geeft je persoonlijk advies over de investeringen die voor jouw bedrijf het meest lonen.

Stap 3: Verzamel offertes

Na het invullen van de digitaliseringsscan ontvang je een adviesrapport. Gebruik dit rapport om offertes op te vragen voor de producten en diensten die op de routekaart staan bij ‘Digitale basis op orde’. Zorg ervoor dat de offertes nog geldig zijn op de datum van je subsidieaanvraag. Als experts in SEO en website vernieuwing, willen wij van Peat Digital je graag helpen om het meeste uit de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie te halen. We nodigen je uit om een offerte bij ons aan te vragen, zodat we samen kunnen zorgen dat je bedrijf klaar is voor de digitale toekomst. Klik hier om een offerte aan te vragen bij Peat Digital en zet de eerste stap naar een succesvolle digitale transformatie.

Stap 4: Dien je subsidieaanvraag in

Met het resultaat van de digitaliseringsscan en de offertes kun je een subsidieaanvraag indienen bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het subsidiepercentage bedraagt 50% van de gemaakte kosten met een maximum van €2.500, waarvan maximaal €500 voor het inwinnen van advies.

Stap 5: Wacht op goedkeuring

Na het indienen van je aanvraag, zal RVO je aanvraag beoordelen en je op de hoogte stellen van hun beslissing. Houd er rekening mee dat het beschikbare budget beperkt is, dus het is belangrijk om zo snel mogelijk je aanvraag in te dienen.

Stap 6: Voer de verbeteringen door

Als je subsidieaanvraag is goedgekeurd, kun je de producten en diensten aanschaffen en de verbeteringen in je online marketing en website doorvoeren. Binnen drie maanden na de beschikking moet je de producten of diensten hebben aangeschaft. Dit is een uitstekende kans om gebruik te maken van de diensten van Peat Digital, zoals SEO en website vernieuwing.

Let op! Je kunt je aanvraag indienen tot en met 14 juli 2023, of totdat het totale budget van € 870.000 is uitgeput. Aangezien het budget snel wordt toegekend, is het belangrijk om er vroeg bij te zijn om de subsidie te bemachtigen. Aarzel niet en neem direct contact op met Peat Digital, zodat wij je kunnen ondersteunen met hun expertise op het gebied van SEO en website vernieuwing.

Begin vandaag met je aanvraag

Ben je klaar om de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie aan te vragen en je online marketing en website naar een hoger niveau te tillen met de hulp van Peat Digital? Ga door met het subsidieaanvraagproces en zorg ervoor dat je de best mogelijke ondersteuning krijgt om je digitale groei te realiseren. Wacht niet langer en profiteer van deze unieke kans om je bedrijf te laten groeien. Zet de eerste stap naar een succesvolle digitale toekomst voor jouw onderneming door te investeren in de diensten van Peat Digital met behulp van de Mijn Digitale Zaak 2023 subsidie.