Carmen Scholten, even voorstellen..

Wie is Carmen?

Mensen die haar kennen, omschrijven haar als een enthousiaste en harde werker. Loyaal, geduldig, eerlijk, creatief. Maar ze durft ook te zeggen waar het op staat. Ze haalt het beste in mensen naar boven en denkt outside the box. Dat is precies wat we nodig hebben bij Peat Digital.

Werkervaring

Carmen is nog maar 30 lentes jong, maar ze heeft al een cv om u tegen te zeggen. Zo is ze medeoprichter van meerdere bedrijven, waar ze als general manager zich vooral gefocust heeft op marketing, salesstrategieën en financiële analyses. Bovendien heeft ze haar waarde bewezen bij meerdere bedrijven als freelance marketing expert heeft ze haar waarde bewezen.

Opleiding

Alles begint natuurlijk met een goede opleiding. Daaraan bij Carmen geen gebrek. Ze behaalde haar Bachelor in Commerce aan de Stenden University, waar ze minors volgde in Cross Cultural Management en Sustainable Entrepreneurship. Daarnaast deed ze verschillende cursussen die te maken hebben met digitale marketing. Leuk weetje: Carmen heeft verschillende awards gewonnen bij Trip.me.

Wij vinden Carmen een topper!

We zijn ervan overtuigd dat Peat Digital nog sneller kan groeien met de inbreng van deze topper! Let’s Peat it up met Carmen!

Ben jij klaar om online te groeien?

Wij helpen je graag content en online marketing te koppelen aan jou producten en services. Spring in op de laatste trends en haal het maximale uit het internet.