Online marketing trainingen

Peat the competition!

Wil jij het kennisniveau van je eigen marketingafdeling een boost geven & ze meer handvaten geven om jouw bedrijf online succesvol te maken? Wij komen graag langs voor een training op maat. Zo maken we jouw teamleden wegwijs in Google AdWords, leren we ze SEO-vriendelijke content te schrijven & helpen we je met Google Tag Manager.

SEO-vriendelijke content

In een wereld waar Google de baas is over jouw online succes is het belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt door (potentiële) klanten. SEO-vriendelijke content is een goede stap op weg naar meer online vindbaarheid. Wij helpen jouw marketing of salesafdeling met een stappenplan op maat hoe ze (bestaande) teksten op de website zo kunnen inrichten dat deze maximaal worden opgepakt door de zoekmachine. Met dit stappenplan breng je meer kennis & awareness aan binnen je eigen team en zorg je voor meer online vindbaarheid!

Google Tag Manager

Wat doen gebruikers precies op je website, waar klikken ze op & hoe presteren je campagnes? Allemaal inzichten die je op kunt doen doormiddel van Google Tag Manager, een belangrijk onderdeel van CRO. Wij leggen je team de basis van dit systeem uit zodat ze hier op korte termijn zelf effectief mee aan de slag kunnen gaan. Zo kunnen ze na onze training zelf knoppen, contactformulieren & aankopen doormeten om zo jouw conversies inzichtelijk te maken. Krijg inzicht in de effectiviteit van jouw online uitingen met Google Tag Manager!

Meer met Google Analytics

Hoe haal je het maximale uit alle data die bezoekers op je website achterlaten? Je komt er achter tijdens onze training ‘Meer met Google Analytics’. We geven jouw team praktische handvaten om data beter te interpreteren en strategische bedrijfskeuzes hier op af te stemmen. Daarnaast nemen we jouw marketing of salesafdeling mee in de diverse functionaliteiten van Google Analytics, zodat het systeem straks geen enkel geheim meer kent voor jouw team!

Training op maat

Een andere vraag op het gebied van online marketing? Onze experts kijken graag met je mee. Door jaren aan ervaring door ’te doen’ kent Peat Digital de wereld van online marketing als geen ander en we helpen jouw bedrijf dan ook graag met de volgende stap naar online succes. Daarom stellen wij graag een training op maat samen, of het nu gaat om inzichtelijk maken van data, het toepassen van bekende SEO-technieken of het efficient inrichten van een AdWords campagne.

Klaar voor de start?

Neem contact op met één van onze specialisten om jouw online strategie onder de loep te nemen. Door onze diverse specialisaties en no-nonsense mentaliteit brengen wij jou online vooruit.

Even Bellen?
Carmen Sales Manager 0591 - 23 00 25
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wouter van Liere

De Drommedaar
star star star star star

Volgens mij was De Drommedaar één van de eerste klanten van Peat Digital en dat zijn we nog steeds. Wellicht zegt dat al genoeg.
De samenwerking begon in een zeer onstuimige periode namelijk tijdens corona en dat was voor ons als horecabedrijf niet de meest makkelijke.

Waar het begon met het verzorgen van de social media campagnes is de samenwerking verder gegroeid en verzorgt Peat Digital inmiddels alle online marketing van social media tot en met SEA.Sinds de samenwerking hebben we meetbaar meer reserveringen via Google en andere online platforms. En zijn we online veel beter vindbaar.

De samenwerking met het team van Peat Digital verloopt goed: er wordt goed gecommuniceerd, er is creativiteit voldoende aanwezig en het team voelt ons bedrijf goed aan!

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.