Ontdek jouw online kansen

Gratis scan voor
online succes!

Benieuwd welke kansen jouw organisatie op dit moment laat liggen op het internet? Vraag een gratis scan aan! We lichten dan niet alleen je website, maar ook social media kanalen & AdWords campagnes door om te kijken waar voor jou de winst te behalen valt.

Daniel Hulschebosch

Jaarkalender.nl
star star star star star

Vanaf dag één werken wij met volle tevredenheid samen met Peat Digital. Team Peat denkt altijd mee, zijn enthousiast en schrijven wekelijks de mooiste SEO verhalen voor jaarkalender.nl.  Een zeer tevreden klant! 

Niels Bakker

123-Kaminofen
star star star star star

Sinds maart 2021 zijn wij klant van Peat Digital. Dit naar grote tevredenheid. Joran Lars en zijn team reageren snel (en vriendelijk!) op onze e-mails en tackelen onze vragen zo snel als ze kunnen. Een heerlijk nuchter bedrijf waar service en meedenken hoog in het vaandel staat. Absoluut een aanrader voor een ieder die beter gevonden wilt worden op internet!

Gratis scan

Ben jij klaar om de online strategie van jouw bedrijf of organisatie naar een hoger level te brengen? Vul dan het formulier in met je bedrijfsnaam & contactgegevens, dan gaan we voor je aan de slag! Binnen 48u ontvang je van ons een scan met daarin de tips & tops van je huidige online profiel en een roadmap hoe je dit snel & efficiënt kunt verbeteren.

Heb je nog vragen aan ons? Neem dan met de onderstaande gegevens contact met ons op!

Even Bellen?
Job Jansen Senior SEO specialist 0591 - 23 00 25