Ontdek jouw online kansen

Gratis scan voor
online succes!

Benieuwd welke kansen jouw organisatie op dit moment laat liggen op het internet? Vraag een gratis scan aan! We lichten dan niet alleen je website, maar ook social media kanalen & AdWords campagnes door om te kijken waar voor jou de winst te behalen valt.

Johan Moormann

Memo ICT
star star star star star

Peat is onze partij op het gebeid van content en SEO, goed advies, persoonlijk contact en meedenkende medewerkers. Volgende project: Bedrijfsvideo, wij hebben er de volste vertrouwen in.

Robin Schuiling

Blokhut.nl
star star star star star

Sinds Februari werkt Blokhut.nl nauw samen met Peat Digital om de vindbaarheid van de website te optimaliseren. Het samenwerken met Peat Digital is tot op heden zeer goed bevallen. Joran-Lars en zijn collega’s zitten er bovenop wat lijdt tot een prettige samenwerking.

Gratis scan

Ben jij klaar om de online strategie van jouw bedrijf of organisatie naar een hoger level te brengen? Vul dan het formulier in met je bedrijfsnaam & contactgegevens, dan gaan we voor je aan de slag! Binnen 48u ontvang je van ons een scan met daarin de tips & tops van je huidige online profiel en een roadmap hoe je dit snel & efficiënt kunt verbeteren.

Heb je nog vragen aan ons? Neem dan met de onderstaande gegevens contact met ons op!

Even Bellen?
Job Jansen Senior SEO specialist 0591 - 23 00 25
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.